shareit

Премиерите по 24KITCHEN през януари

| от chronicle.bg |

Нова година – нова телевизия. Нови предавания нови сезони, нови неща за ядене. Ако сте фенове на кулинарията, експериментите в готвенето и вкусната храна, вероятно хвърляте по едно око на канала 24Kitchen.

Вижте какво предстои по него през 2017:

Дона Хей: Основи на съвършенството (Donna Hay – Basics to Brilliance)
Сряда от 13:00 ч.
Премиера: 4 януари

24KITCHEN_Donna Hay Basics to Brilliance

Със своите издадени над 20 изключително успешни готварски книги и предаване, излъчено по цял свят, Дона Хей е сред най-вдъхновяващите и популярни готвачи на нашето време.

В новата поредица, Дона ни връща към основите на кулинарията. Тя разкрива как овладяването на лесни рецепти и добавянето на малки импровизации може да доведе до брилянтен репертоар от вкусни ястия за непрофесионални готвачи, които искат да впечатлят околните. Всеки епизод включва три основни солени и сладки рецепти, като например неустоимо бавно печено телешко, универсален азиатски чили сос и невероятно меренге. След като демонстрира приготвянето на рецептите, Дона разкрива как да създадем вариации на всяка от тях.

Например, тя използва някои малки трикове и няколко допълнителни съставки, за да превърне перфектните целувки в невероятна торта „Павлова“, изкушаващ лимонов целувчен пай и страхотна печена „Аляска“. Между рецептите ще научим и повече за самата Дона. От фотосесиите за книгите й до почивките й на морския бряг с децата й, поредицата ще ни разкаже с какво се занимава тя извън готвенето и ще научим повече за възгледите й за живота, храната и всичко останало. Предаването „Дона Хей: Основи на съвършенството“ е изпълнено с практични съвети и има предпоставки да се превърне в незаменим наръчник за цяло ново поколение любители готвачи.

Пекарната на Рудолф (Rudolph’s Bakery) – Сезон 5
Вторник от 13:00 ч.
Нов сезон от 24 януари

24KITCHEN_Rudolph`s Bakery Season 5

Рудолф ван Веен е сред най-популярните готвачи в Холандия. Той е всепризнат майстор сладкар и влага виртуозни умения в приготвянето на всякакви печива от хляб и сладкиши до кишове и торти. Често в предаването му има специални гости, които споделят свои любими рецепти.

Рокери лакомници: Пътешествие на Север (Hairy Bikers’ Northern Exposure)
Събота и неделя от 16:00 ч.
Премиера: 7 януари

24KITCHEN_Hairy Bikers Northern Exposure
­

Рокерите лакомници отново тръгват на път, за да правят това, което най-много обичат – да карат моторите си и да готвят. В новата поредица от шест епизода, Дейв Майърс и Си Кинг поемат на най-смелото си и емоционално пътешествие до момента.

Този път те се отправят на север, като обикалят надлъж и нашир балтийския регион в търсене на най-вълнуващата храна из някои от най-дивите места в Европа. Това е едно дълго мечтано предизвикателство и именно затова е особено емоционално за момчетата, тъй като се случва след като Си е преодолял тежък здравословен проблем през миналата година.

Си и Дейв се отдават на малко известните чудеса на тези впечатляващи и до голяма степен неизследвани страни, чиито съдби от хилядолетия са били свързани с Балтийско море.

Балтийско море е заобиколено от девет държави, в които живее население от над 85 милиона души. Рокерите лакомници пътешестват из този чудноват регион, от Полша до Литва, Латвия и Естония, от Русия (Санкт Петербург) до Финландия и от Северна Швеция (земите на Саамите) на юг в търсене на домашно приготвена храна и авангардна кухня, през необятни гори и кристално чисти езера, ветровити плажове и обсипани с цветя морави, по невероятни мото-маршрути и биват топло приети навсякъде.

 
 
Коментарите са изключени