Deprecated: Извиканият конструктор за WP_Widget, наследяващ WP_Widget_Ultimate_Posts, не се използва от версия 4.3.0 насам! Използвайте __construct() вместо него. in /home/chrbg0yq/public_html/wp-includes/functions.php on line 5304
Повишена динамика на Range Rover за 2017 : Chronicle.bg
shareit

Повишена динамика на Range Rover за 2017

| от chronicle.bg |

Land Rover въведе усъвършенствани технологии за автономно шофиране и изцяло нов модел от Special Vehicle Operations (SVO) – Range Rover SVAutobiography Dynamic.

Range Rover постигна повече от 1 милион продажби и стои на върха в семейството на Land Rover. Комбинацията на Range Rover от финес, неподвластен на времето дизайн и проходимост на всякакви терени е причината той да е използван за придвижване на кралски особи, за тежки експедиции и дори превърнат в крепост с висока степен на сигурност под формата на бронирания Range Rover Sentinel.

Оригиналният класически модел прави своя дебют през 1970 г. и за четири поколения луксозният SUV се е утвърдил като образец за дизайн, представляващ върха в лукса и проходимостта. Новият SVAutobiography Dynamic внася нови нива на динамика в Range Rover, задвижван от двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к.с. Надграждайки успешното лансиране на Range Rover SVAutobiography с дълго междуосие, SVAutobiography Dynamic е наличен единствено със стандартно междуосие и е оборудван със специална конфигурация на окачването, създадена да оптимизира пъргавината без да прави компромиси.

С Range Rover за 2017 г. своя дебют правят и редица иновативни нови технологии, които полагат основата на изцяло автономното шофиране. Иновативните функции включват Advanced Tow Assist, интелигентна система в помощ на водача, която снема стреса при движение с ремарке на заден ход, Интелигентен ограничител на скоростта, който автоматично регулира скоростта на автомобила, за да съответства на ограничението на скоростта чрез технологията Разпознаване на пътните знаци.

rr17myexterior10081601-resize-1024x452

В допълнение функциите Следене на състоянието на водача и Асистент за следене на мъртвата зона, който автономно връща автомобила в неговата лента, ако сензорите засекат, че водачът навлиза в лентата на друг автомобил, са добавени към широка гама усъвършенствани функции за безопасност.

Промените в интериора включват нов по-голям 10-инчов сензорен екран с технология Dual View с водещата на пазара система InControl Touch Pro на Land Rover. Екранът с функции за приближение и разтегляне с пръсти, подобно на таблетите, притежава редица нови характеристики, включително начални страници с възможност за персонализация, подобрени функции за сателитна навигация и мигновен достъп до любимите приложения на водача.

Кожените седалки с ромбоидна шарка с контрастен шев са налични в четири цвята, които допълват облицовката на тавана от перфорирана кожа в цвят Ebony, придавайки усещане за лукс.

Новото попълнение в гамата се отличава с редица интересни характеристики на екстериора. Клиентите могат да избират между 21 и 22-инчови алуминиеви джанти, както и между три уникални покрития. SVAutobiography Dynamic е и първият Range Rover, наличен с грабващи окото червени спирачни апарати и технология Brembo.

SVAutobiography Dynamic е оборудван и с две технологии, фокусирани върху водача, проектирани да осигуряват по-добър контрол и пъргавина. Dynamic Response подобрява управлението на автомобила и комфорта на пътниците, като намалява накланянето на каросерията при завиване. Системата контролира предната и задната ос поотделно, осигурявайки повишена пъргавина при ниски скорости, върхова стабилност при високи скорости и по-прецизни движения на волана. Adaptive Dynamics следи движенията на автомобила до 500 пъти в секунда и реагира на управлението на водача и промените в пътната настилка, за да осигури по-голям контрол без да прави компромис с несравнимия финес на Range Rover.

SVAutobiography Dynamic е оборудван с четири ауспуха в цвят Bright Chrome, оптимизирани да усилват отличителния звук на двигателя V8.

rr17myexterior10081604-resize-1024x450

Използвайки Системата от пространствени камери на автомобила, интелигентната технология позволява на водача да насочва ремаркето с минимални усилия. Следвайки линиите на траекторията, насложени върху изображение от обърнатата назад камера, изведено на централния сензорен екран, Advanced Tow Assist може автоматично да направлява автомобила да следва траекторията, избрана от водача,чрез въртящия се контролер на Terrain Response 2.

Новият Range Rover за 2017 г. е оборудван с две нови технологии, създадени да подсилят неговите водещи в класа характеристики:

Low Traction Launch – Режим на шофиране, който може да бъде избран ръчно и е създаден да помага на водачите да потеглят от място по хлъзгави повърхности като мокра трева, сняг или лед. Контролирайки количеството въртящ момент, който може да бъде подаден от водача, системата намалява вероятността от буксуване, за да поддържа добро сцепление и да подсигури плавно ускорение.

До функцията може да се достигне чрез централния сензорен екран и на водача се подсказва да активира Low Traction Launch, когато е избран режим Трева/Чакъл/Сняг чрез Terrain Response 2. Системата остава активна, докато автомобилът не достигне скорост от 30 км/ч.

All-Terrain Info Centre – Извежда на централния сензорен екран полезна за водача информация, свързана с конфигурацията и статуса на автомобила.

Въвеждането на информационно-развлекателната система InControl Touch Pro на Jaguar Land Rover е съществено подобрение в Range Rover за 2017 г. Водещата в класа система осигурява подобрени функции и свързаност на сателитната навигация, като по-интуитивните й функции са подсилени от новия по-голям 10-инчов сензорен екран с технология Dua lView.

InControl Touch Pro въвежда серия нови приложения в Range Rover. InControl Remote Premium позволява на клиентите дистанционно да управляват функции на автомобила, като активиране на климатроника, за да затопли или охлади автомобила преди тръгване, активиране и дезактивиране на алармата и дори стартиране на двигателя. Приложението ще уведоми собственика, ако алармата на автомобила му е била задействана.

Като част от новата система InControl Touch Pro на Range Rover за 2017 г. напълно интегрираната сателитна навигация е усъвършенствана с редица нови функции, включително маршрут от врата до врата. Обширната система позволява на клиентите да зададат дестинация в приложението за смартфон Route Planner, специално предназначено за Land Rover.

Приложението ви упътва до автомобила преди да прехвърли по-нататъшните насоки в системата на автомобила. След като паркирате близо до крайната дестинация, системата ще се прехвърли отново на смартфона, за да ви упъти до избраната локация пеша.

rr17myinterior10081602-resize-1024x702

Режимът Commute автоматично запомня често използвани маршрути, като пътуването до работа, и препоръчва най-подходящия маршрут в зависимост от актуалните данни за трафика. Междувременно функцията за споделяне позволява на собствениците да споделят крайната си дестинация, времето на пристигане и настоящата си локация с приятели, близки и колеги.

Допълнителният пакет Drive включва съществуващи вече функции като Следене на мъртвата зона на видимост, Разпознаване на пътните знаци и Засичане на насрещен трафик и нови технологии, включително Интелигентен ограничител на скоростта, който използва функцията Разпознаване на пътните знаци, за да регулира автоматично скоростта на автомобила спрямо задължителното ограничение на скоростта.

Функцията Следене на състоянието на водача анализира данни като приложените действия върху волана и скоростта и взима предвид часа от денонощието, за да предупреди водача, ако засече признаци на умора.

Пакетът Drive Pro включва функциите от пакета Drive плюс Адаптивен автопилот с Асистент за задръствания и Интелигентна аварийна спирачка. Нова за Range Rover за 2017 г. е функцията Асистент за следене на мъртвата зона, която автоматично завърта волана в обратна посока, ако водачът започне престрояванеи попадне в траекторията на друг автомобил. Асистент за придържане в лентата е друга нова функция за 2017 г. Тя прилага внимателни коригиращи действия върху волана, ако засече, че автомобилът пресича маркировкатаи излиза от лентата си.

Палитрата от 19 нови цвята дава на клиентите по-разнообразен избор на металически и перлени цветове, всички налични с гланцирано или сатинирано, матирано покритие. Допълнителните опции варират от традиционни нюанси до по-дръзки, по-съвременни варианти. От впечатляващо наситено черно до драматично червено, новите цветове идеално допълват дизайна на най-луксозния SUV в света.

 
 
Коментарите са изключени за Повишена динамика на Range Rover за 2017

Повече информация Виж всички

 

Notice: Undefined index: facebook_app_id in /home/chrbg0yq/public_html/wp-content/plugins/highlight-and-share/highlight-and-share.php on line 737

Notice: Undefined index: facebook_app_id in /home/chrbg0yq/public_html/wp-content/plugins/highlight-and-share/highlight-and-share.php on line 740