shareit

Повече препятствия и по-голяма скорост по тазгодишното трасе на Red Bull Soapbox

| от chr.bg |

Темата на надпреварата за самоделни безмоторни колички ще бъде България.

Броени дни остават до второто издание на Red Bull Soapbox! Какво очаква състезателите по стръмното и пълно с препятствия трасе на бул. „Черни връх“? Ще разберем на 30 септември, където всички могат да разгледат количките и да надъхат смелчагите преди Старта в 11:00. Шоуто ще бъде официално открито 12:00 часа от водещите Мария Силвестър и Станислав Гъмов.

AP-1WWYB4EVW2111_news

Освен измерването на скоростта, всеки Отбор ще получи оценка за креативност на количката, както и за артистичното си представяне на платформата, преди да се спуснат в предизвикателството. Отборите имат за цел да спечелят сърцата на Журито, бидейки забавни, неповторими, и с костюми, които подхождат на цялостната им идея и количка.

Отборите са 60 на брой и уменията им да конструират безмоторни „сапунерки“ ще бъдат изпитани не само от наклона на булеварда. Препятствията са повече на брой от предното издание и ще затруднят дори най-изобретателните.

AP-1WWYB8NDN2111_news

Състезанието е тематично посветено на България! Цялото трасе ще бъде „подправено“ и украсено с етно-културни елементи. Очаквайте дори аромата на розова вода.

От самото начало, всички ще могат и да се подкрепят в специалните зони с храни и напитки, разположени в градинката в близост до трасето. Денят ще бъде изпълнен с емоция, скорост, шоу, както и безброй изненади от партньорите на събитието.

За да се осигури безпроблемно протичане на надпреварата ще бъде въведена временна организация на движението по бул. “Черни връх” в участъците между бул. ”Джеймс Баучер” и бул. ”Арсеналски”.

AP-1WWY9PAXS2111_news

 
 
Коментарите са изключени