shareit

Порноактрисата Сторми Даниълс: „Задава се буря, бейби“

| от chronicle.bg |

Американската порноактриса Сторми Даниълс, която твърди, че е имала връзка с Доналд Тръмп, за която й било платено да мълчи, изигра себе си в скеч в американско телевизионно шоу, предаде Ройтерс.

В скеча в телевизионната програма „Събота вечер на живо“ Сторми Даниълс, чието истинско име е Стефани Клифорд, предупреждава Тръмп: „Задава се буря, бейби“.

В шоуто ролята на Тръмп поема Алек Болдуин, а актьорът Бен Стилър се превъплъщава в образа на личния адвокат на Тръмп – Майкъл Коен, за когото се твърди, че платил на Сторми Даниълс 130 000 долара, за да си мълчи за връзката с Тръмп.

В скеча Тръмп слуша разговор между порноактрисата и адвоката, но накрая се намесва и подхваща директен диалог със Сторми Даниълс.

Какво искаш за всичко това, за да се разкараш?“, пита той. „Оставка“, отговаря в лаконично Сторми.

Тръмп обаче упорства: „Разреших кризата между Северна и Южна Корея, защо да не мога да разреша и това?“, на което Клифорд му отвръща, че е прекалено късно. „Знам, че не вярваш в климатичните промени, но се задава буря, бейби“, допълва тя, с което приключва скечът. А ние ви оставяме да се насладите на пълния му бласък. Ето така се пародира президент.

 
 
Коментарите са изключени