shareit

pop up! stories: най-малкият фризьорски салон

| от Спонсорирано съдържание |

Volkswagen up! стартира поредица „внезапни” събития, които изнасят любимите ни лайфстайл неща в неочакваната среда на now model автомобил Volkswagen up! става най-малкият фризьорски салон.

Новият Volkswagen up! e най-малкият Volkswagen по размер, но не и по вкус, дух и мощност. Той е любим модел на младите лидери на мнение в европейските градове, тъй като предоставя огромни възможности за индивидуализация – цветови комбинации, пакети, цветни джанти, инфотейнмънт екстри и много други. Има го дори със свръхмощния за теглото му двигател TSI с 90 конски сили.

IMG_4636

Новият up! пристига в София с амбицията да покаже, че под малкия му покрив има огромно място за любимите ни градски забавления. Серия мини-събития на различни места експлоатират горещия градски тренд за pop-up случки, което може да се преведе като „временни” и „изнесени” на нестандартен терен моментни магазини, ресторанти и др. Само че на света има един модел, чието име съвпада именно с този модерен тренд и това е Volkswagen up!

IMG_4639

Първото събитие е pop-up! salon с Гого от Arlet Stars и представлява най-малкият и най-ефимерният фризьорски салон. На 13 октомври Гого оцветява кичури в ярки като up! цветове, което е последният писък на модата сред момичетата, за няколко часа в Сердика Център и то на борда на up! beats. Известният коафьор и моделите му-минувачи се вдъхновяват от музиката на up!, който е с пакет специално радио, озвучителна система beats by Dr. Dre – миксирана от американския специалист за аудиосистеми BeatsAudio™ и мощния 300-ватов 8-канален усилвател на системата.

IMG_4640

Предстоят поне още три pop-up! събития: очаквайте ги и следете социалните мрежи на Volkswagen и Snapchat-a на модела: volkswagen_up за повече информация.

 
 
Коментарите са изключени