shareit

Петте неща, без които лятото на Стаси Кара е невъзможно

| от |

В новата рубрика на chronicle.bg се срещаме с интересни, градски и любими на екипа ни хора, с които говорим за лятото. Кои са петте неща, без които то не би било същото… Първа е водещата на „Като на кино“ по BTV Cinema – Стаси Кара.

Лятото за мен е с мирис на море, никога не съм избирала планината. Като човек, който се занимава с телевизия от доста години, лятната ми почивка е често дълга и се опитвам да вплета най-различни истории в нея. Това абсолютно не значи, че спирам да гледам филми и сериали както през останалата част от годината, но лятото отваря врати и за други любими моменти.

  1. Питието на лятото е без черешки и завъртулки – джин с тоник, много лед и лимон. Някак си върви с жегата ръка за ръка и с клюки с приятелки!
  2. Музиката на лятото е един албум, който слушах, когато бях на 17-18 години и който остана с мен през годините като нещо, което едновременно ме успокоява и надъхва и го свързвам с лятото. Това е албумът на Chicane – Behind the Sun, просто ме кара да се чувствам добре.
  3. Книгите на лятото за мен са ужасно много! Аз съм най-скучният човек на плажа, тъй като четенето превзема комуникационните ми умения доста често и предпочитам да чета пред всичко останало. Последната ми мания, която беше солиден роман над 500 страници и го изчетох за малко повече от един ден на плажа беше „Истината за случая „Хари Куебърт“ на Жоел Дикер.
  4. За последните четири години, откакто имам куче, една от най-яките ми асоциации с лятото е да го гледам как става целия в пясък, копае дупки и се хвърля в морето да си спаси топката.
  5. Не на последно място две от най-любимите ми занимания на лятото са да пиша книги и да тичам сутрин на плажа. Правя и двете от години и не се чувствам, че съм на море ако не ми се случват редовно.

Това е моето лято, а сега предизвиквам водещата на „Преди Обед“ Деси Стоянова да разкаже за своето!

 
 
Коментарите са изключени