shareit

Пет уреда, които всеки би искал в дома си

| от chronicle.bg |

При правене на проучвания компаниите обикновено питат хората от какво са недоволни в уредите за дома и как биха искали те да се подобрят. В такива случай човек не може да обясни нещата, които биха го улеснили. В LG са измислили друга система за проучвания – предлагат на различни хора да тестват продукти в едно пространство, докато наблюдават реакциите им – откъде отварят вратата на хладилника, колко копчета на пералнята натискат и колко време им отнема. За това разказаха Йонгнам Ро – генерален мениджър на LG за Европа, и изпълнителният директор на дивизията „Битова техника“ – Чьолсьонг Йун. Те участваха на кръгла маса с журналисти от Източна и Централна Европа по време на InnoFest 2016, на който LG представи цяла серия нови продукти.

Може би заради този начин за набиране на информация, новите продукти от LG предлагат минималистичен дизайн – битовата техника е изчистена от всяко излишно копче или елемент, за да остави за потребителя единствено удоволствието от използването на уреда по-бързо, по-лесно и с по-голяма полезност.

Ето няколко нови „умни“ продукта, направени така, че да разбират от какво имате нужда и да правят деня ви по-лек.

4. LG SIGNATURE_ALL_GIF

Хладилник, който показва съдържанието си, без да се отваря

Хладилникът LG SIGNATURE е нещо, което всеки мечтае да има в дома си. Той има минималистичен и дори – футуристичен дизайн. Изработен е от метал и платина. Няма нужда да го отваряте всеки път, когато искате да видите какво има вътре. Благодарение на Knock-on Door-in-Door, ако почукате на една от отделните му вратички, тя става прозрачна – така може да видите съдържанието му, без да го отваряте и да хабите енергия. Освен това „разбира“, когато имате нужда от помощ след изморително пазаруване. Ако застанете пред него, например натоварени с торби и покупки, хладилникът сам ще се отвори, за да ви спести усилия и време.

LG SIGNATURE-REF

Пералня, която изпреварва всички

Представете си да пуснете пералнята и тя да е готова за по-малко от час. А сега си представете да я пуснете, без да трябва да избирате между хиляди бутони, които да натискате. Ето това предлага пералнята LG SIGNATURE, с която прането е готово само за 49 минути. Тя е подобрена версия на LG TWIN Wash, но е снабдена с по-изискани и удобни характеристики от преди. Както всички продукти от серията LG SIGNATURE, и тя предлага минималистичен дизайн. В случая това означава, че е лишена от всички копчета и бутони, които да натискате, за да изберете програма. Директно на стъклото на вратичката й се появява потребителски интерфейс, който позволява бързо и лесно да изберете програма за пране. Освен това пералнята е в пъти по-тиха, вибрацията при използване е сведена до минимум, а енергийната ефективност е A+++-60%.

LG SIGNATURE-WM

Вълшебен „гардероб“, който суши, глади и ароматизира дрехите

Това вече е нещо, от което еднакво силно имаме и нямаме нужда. LG Styler комбинира функциите на сушилня, ютия и хигиенизира. Този магически „гардероб“ може да изпрати информация до смартфона ви за състоянието си или да бъде настройван според персонална програма. Той суши дрехите, глади ги от всякакви гънки без усилия, премахва неприятни миризми и освен това намалява алергените. Подходящ е дори за детски плюшени играчки.

lg styler

Помощник, който почиства въздуха от миризми и алергени

Със сигурност поне по веднъж на ден ви се иска да освежите въздуха в стаята си, без да вкарвате целият прахоляк от улицата, отваряйки прозореца. Да не говорим, ако е пролет и страдате от алергии, а полените се носят щастливи из въздуха.

Пречиствателят на въздух LG SIGNATURE предлага решение на всички тези проблеми, защото премахва неприятни миризми и прахови частици от въздуха. Идеално решение за хора, които страдат от алергии.

LG SIGNATURE-AP

Уреди, които да ползвате 20 години

Свикнали сме технологичните компании предлагат уреди, които след година да са морално остарели и да ви трябват нови, или гаранция на механизмите до 10 години. LG хвърля ръкавицата на конкурентите си и предлага гаранция от 20 години за пералня и хладилник Centum System. Инверторният линеен компресор на LG хладилникът и инвенторният мотор с директна предавка на пералнята предлагат по-добра издръжливост на техниката, затова вървят и с 20 години гаранция.

innofest 2016

 
 
Коментарите са изключени