shareit

Парти писмо в бутилка

| от chronicle.bg |През императорския месец август от Министерството на Щастието са решили да налеят още повече положителни емоции и адреналин във все по-цветната, бълбукаща от приятелски приключения и прекрасни планове българска публика.

Големият летен проект на институцията на веселието е „Парти писмо в бутилка„. Щастливото министерство предлага на гражданите да реставрират своя интерес към старинни приказки и легенди, но вече в духа на времето и новите технологии.

Парти писмо в бутилка“ значи много неща. Това е мост към носталгията по времената, когато нашите предци са се събирали заедно около огъня и са си разказвали легенди за писма в бутилки, пътували през вековете и континентите и свързвали непознати хора. В своя модерен вариант „Парти писмо в бутилка“ съдържа ценната идея да отправиш послание към всички, да им разкажеш за себе си, да ги развълнуваш и вдъхновиш.

В XXI век „писмото в бутилка“ може да е снимка, направена в София или Бургас, във Варна или Пловдив, но ще бъде видяна от хора в Австралия, Френска Полинезия, Исландия и Фиджи. Ами бутилката? Тя е ясна: Bubbles Party Wine Cooler. И не е една, а са много. Като спомените от едно прекрасно лято, като снимките от август, като приятелите, които намираш, докато живееш според законите на Министерството на Щастието.

618x345 (2)

Bubbles Party Wine Cooler са газирани напитки на винена основа с плодови аромати: розова сира с вкус на малина и златист мускат с вкус на праскова.

Идеални за вашето лично „писмо в бутилка“ или казано по друг начин – „снимка с бутилка“.

Запечатайте вашето парти настроение или пейзаж с участието на Bubbles Party Wine Cooler и го пуснете да плува във виртуалния океан.

А като споделите вашите снимки в коментар тук с хаштаг #BeCool с #BubblesParty ще участвате в игра с награди, които ще зарадват всеки приключенски настроен фен на „писмата в бутилки“.

Наградите са: Конен преход, Бъги приключение за двама, Разходка с пиратски кораб за двама, Escape стая за 5 човека, Водолазна разходка за двама, Офроуд джип за двама, Катамаран на язовир Искър, АТВ приключение в полите на Витоша, Уикенд в глинената къща, Ендуро приключение, Seabreacher, Полет с парапланер плюс видео.

Изпратете вашето визуално послание с бутилка и поемете по вълните на едно незабравимо лято.

 
 
Коментарите са изключени