shareit

Папагал напсува пожарникаря, дошъл да го спаси

| от chronicle.bg |

Папагал, озовал се на покрива на къща каза на пожарникаря, дошъл да го спаси: „Fuck off!“

Джеси, син ара, прекарва 3 дни на покрива в Едмънтън, Северен Лондон. Извикани са пожарникари, за да помогнат на птичката след като собственика й не успява. В замяна на усилията си обаче те получават лошите думи.

sei_25218706-c875-e1534189170862

Собственикът съветва пожарникаря, който се качва по стълбата, да каже на домашния любимец „Обичам те“, за да спечели доверието му, но отговорът е неочакван.

Крис Суалоу, част от спасителният екип, споделя: „Джеси е там от 3 дни и мислехме, че е наранена и затова няма да може да слезе. След това открихме с изненада, че папагалчето има нещо да ни каже, което ние намерихме за доста забавно.“

Джеси и стопанинът й говорят гръцки и турски и затова й казват да дойде и на тези два езика. Това не постига нищо и в крайна сметка животното отлита от покрива, каца на близко дърво, а накрая се връща при стопанина си.

Пожарната в Лондон предупреждава обществот за поведен път да не се обажда на спешния телефон, когато домашен любимец избяга. В последно време тези обаждания са зачестили като един от тях е с молба да се помогне на игуана, която се намира на покрив, коте, заклещено в барабан и маймунка в комин.

 
 
Коментарите са изключени