shareit

Открива се първата академия за шофиране върху лед

| от chronicle.bg |

Jaguar Land Rover открива първата си Академия за шофиране върху лед, която предлага уникално преживяване зад волана и приключенско пътешествие на ръба на Полярния кръг.

В тестовата база на компанията за изпитване на автомобили в студено време в Лапландия, Швеция, гостите на Академията ще могат да изпитат усещането при шофиране на Jaguar F-TYPE, F-PACE и Range Rover Sport при минусови температури на издълбани ледени писти върху огромно замръзнало езеро.

jlriceacademyimage20101604

Предлага се и маршрут с класически автомобили. Гостите могат да изпитат как се управляват Jaguar MK II, MK VII и XK150, както и автомобили Land Rover от сериите I, II и III, без модерни спирачки или контрол на сцеплението.

Програмите с три и четири нощувки със стартова цена от 2 490 евро включват настаняване, хранения, трансфери и работа с професионални водачи на автомобили, които да помагат на гостите да развиват своите умения. Вече се приемат резервации за идния януари.

jlriceacademyimage20101603-resize-1024x683

Прочута с планинските си пейзажи и гори, Лапландия е също идеалната база за гости, които желаят да опознаят Полярния кръг, като в близост до Академията се предлагат екскурзии със снегомобили и сафари с хъски.

 
 
Коментарите са изключени