shareit

Отговорът на Де Ниро срещу изпратената тръбна бомба: „Хората трябва да гласуват!“

| от chronicle.bg |

Актьорът Робърт Де Ниро реагира на събитията от вчера, при които службите за сигурност в Ню Йорк конфискуваха подозрителен пакет от офиса на продуцентската му компания. Пратката е съдържала адресен етикет, сходен с тези на експлозивите, изпратени до Барак Обама, Хилари Клинтън и офисът на CNN предишния ден.

Благодаря на Бога, че никой не е ранен и благодаря на смелите и надеждни служби за сигурност, които ни защитават„, казва Де Ниро в отворено съобщение. „Има нещо по-силно от бомбите и това е вашият глас. Хората ТРЯБВА да гласуват!“ допълва още той, цитиран от IndieWire.

Робърт Де Ниро е един от най-острите критици на Доналд Тръмп. Това е една от приликите между него и всички получатели на подозрителни пакети от последните дни. В миналото си актьорът е наричал Тръмп с думите „луд човек“ и го напсува по време на церемонията на наградите „Тони“ през юни. Тръмп отвърна с твърдението, че Де Ниро е човек с „нисък коефициент на интелигентност“.

След като новината за намереният пакет в офиса на Де Ниро се разпространи, Доналд Тръмп направи изявление, в което не спомена случаят. Вместо това отдаде гнева на съвременното общество на умишлено невярната информация, която медиите разпространяват.

 
 
Коментарите са изключени