shareit

Оперират Лена Дънам от „Момичетата“

| от chronicle.bg |

Звездата от сериала на HBO „Момичетата“ Лена Дънам е приета в болница за операция. Тя страда от ендометриоза, в следствие на което е получила киста на яйчниците, съобщи говорителят й.

Дънам е говорила и писала много за борбата й с болестта и преди хоспитализацията. Само преди няколко седмици тя обяви, че преминава през особено труден период на заболяването.

През февруари Лена отказа пресконференцията, която трябваше да бъде организирана по случай новия сезон на „Момичетата“.“Време ми е да си почина смята тялото ми и моите невероятни лекари“, коментира тогава звездата.

През ноември миналата година, Лена Дънам направи писмено изявление, в което разказа за неволите, през които преминава, докато се опитва да се бори с болестта и работи едновременно.

„Когато реших да продължа кариерата си въпреки това, за мен стана ясно, че вродената ми физическа чувствителност не ми е предимство“, сподели в статията си „Най-болното момиче“ Дънам.

Засега не е ясно кога Лена ще бъде оперирана. „Благодарим ви за разбирането и се надяваме, че неприкосновеността на личния живот на Лена ще бъде ценена“, завърши изявлението си говорителката на звездата.

 
 
Коментарите са изключени