shareit

Обявиха Jaguar F-Pace за най-красивия автомобил в света за 2017

| от chronicle.bg |

Jaguar F-PACE е официално най-добрият и най-красив автомобил в света след двойния си успех на наградите Световен автомобил на годината за 2017 г., грабвайки престижните титли Автомобил на годината и Най-добър автомобилен дизайн в света.

Мощният SUV е най-бързо продаваният модел, създаден от Jaguar, и е едва вторият автомобил, спечелил историческа двойна победа в 13-годишната история на наградите Световен автомобил на годината. F-PACE спечели двата трофея, като срази конкуренцията във вота на 75 влиятелни автомобилни журналисти от 24 държави.

Спортният седан XE пък бе финалист за титлата Най-добър автомобилен дизайн в света за 2016 г. F-PACE победи финалистите Audi Q5 и Volkswagen Tiguan и спечели наградата Световен автомобил на годината за 2017 г.

ягуар, кола

Журито на наградите Световен автомобил на годината се състои от влиятелни автомобилни журналисти и за да спечели наградата за най-добър автомобилен дизайн в света за 2017 г., F-PACE пребори останалите претенденти в челната тройка Mercedes-Benz S-Class Cabriolet и Toyota C-HR.

ягуар, кола

F-PACE е първият SUV на Jaguar и е допринесъл за рекорден ръст в продажбите чрез привличане на нови клиенти към марката.

Опциите за двигател за F-PACE варират от икономичния и иновативен 4-цилиндров, 2,0-литров дизелов двигател Ingenium с CO2 емисии от едва 126 г/км* до високодинамичния бензинов модел V6 с компресор суперчарджър и 380 к.с., който може да ускорява от 0 до 100 км/ч само за 5,5 секунди.

През последните 12 месеца компанията пусна на пазара три напълно нови продуктови гами и отбеляза успешен ръст за много от съществуващите си продукти. Солидният ръст в продажбите продължава и Jaguar сега е най-бързо развиващата се автомобилна марка в Европа.

ягуар, кола

У нас Jaguar F-PACE е изключително атрактивно позициониран на цена от 70 500 лв. без ДДС.

 
 
Коментарите са изключени