shareit

Обувки, с които „прелиташ“ над паважа

| от Спонсорирано съдържание |

Всички, които се занимават с бягане, знаят, че в основата на всичко стоят обувките. Това е и първият съвет, който получава всеки начинаещ бегач – „Намери си хубави обувки за бягане“.

„Бягай бързо. Бягай истински. Бягай екстремно. Изпитай нулевата гравитация с тези олекотени, изключително удобни обувки за бягане”. Това е посланието, закодирано в новите маратонки на adidas, които бяха представени в Херцогенаурах, Германия.

Те се наричат Pure Boost ZG Prime, а името носи в себе си отличителните характеристики на обувката – ZG е абревиатурата на zero gravity или нулева гравитация, докато Prime символизира патентованата от adidas технология Primeknit.

Създадени с технологията boost в подметките за омекотяване на контакта, тези обувки не жертват усещането за терена при тичане. Дори след месеци употреба, ефектът boost не избледнява и продължава да създава усещане за пружиниране. Външната част на подметката, изработена от EVA, гарантира по-добро сцепление при бягане. Тя е комбинирана със средна част с boost, зареждайки всяка крачка с мигновена енергия. Горната част на обувката е създадена от Primeknit  и обгръща крака като втора кожа, осигурявайки комфорт на стъпалото. Pure Boost ZG Prime дава възможност на крака да следва своето естествено движение.

adidas Primeknit е внимателно проектиран за да може да се разширява следвайки динамиката на стъпалото по време на бягане и осигурява невероятно удобство. Конструкцията на връзките държи здраво стъпалото, като едновременно с това осигурява естествена гъвкавост. Подплата гарантира изключителен комфорт, а специално формована задна част обгръща петата като ръкавица.

Pure Boost ZG Prime тежи само 246 грама (за размер 43), което прави тези обувки незаменими за атлетите. Едновременно с това хилядите енергийни капсули boost осигуряват възвращаемост на енергията, която те влагат при всяка крачка.

Pure Boost ZG Prime вече е наличен в магазините на adidas.

 

 

 
 
Коментарите са изключени