shareit

Новият Touran на Volkswagen дебютира на автосалона в Женева

| от |

Volkswagen разпространи първата официална информация, снимки и видео на новото поколение на хитовия си пътнически превозвач Touran, който ще видим за първи път на салона в Женева, пише auto-press.net.

С изцяло нов дизайн и увеличено стандартно оборудване, новият Touran е първият многофункционален модел на компанията, разработен на базата на платформата MQB. Въпреки увеличението в дължината си, автомобилът е с 62 килограма по-лек от своя предшественик.

В комбинация с оптимизираната гама двигатели- три бензинови с мощности от 110, 150 и 180 конски сили, и три дизелови със 110, 150 и 190 конски сили, новият Touran обещава с до 19% по-добра горивна икономичност.

Новият Touran предлага товарна вместимост от 1040 литра при запълване на пространството зад втория ред седалки до тавана, 47 отделения за малки багажи, възможност за поръчка на тризонална климатична инсталация, богат набор стандартни и предлагани като допълнително оборудване системи за активна и пасивна безопасност, модификация R Line и други.

 
 
Коментарите са изключени