shareit

Новият Suzuki IGNIS определено привлича внимание

| от chronicle.bg |

На 14 декември в ресторант „Лебед” в Панчарево се състоя родната премиера на най-новото попълнение в автомобилната гама на Suzuki – IGNIS.

Домакините събитието за няколко часа пренесоха въображението на своите гости в страната на изгряващото слънце, където се произвежда новият  компактен SUV, чрез презентация на традиционна чаена церемония и демонстрация на кендо – японското изкуство за боравене с меч.

За новият ултра компактен кросоувър беше загатнато още през 2015г. в рамките на 85-тото мото шоу в Женева чрез концептуалния модел iM-4. Още тогава атрактивната визия на автомобила привлече погледите на аудиторията и до ден днешен IGNIS не спира да вълнува.
655-402-suzuki-ignis-predstavianeh

IGNIS категорично не е малък градски автомобил, който следва да бъде скромно позициониран в категория А или В. Той идва със смелата заявка да бъде пионер в един нов сегмент – Ultra Compact SUV. Неговият емблематичен дизайн, съчетан с отлична функционалност, изненадващ комфорт, безкомпромисни системи за сигурност и динамични характеристики му дават сериозно предимство пред конкуренцията.

 
 
Коментарите са изключени