shareit

Новият екип на Top Gear на стартовата линия

| от chronicle.bg |

Още детайли бяха разкрити за любимото шоу на всички уважаващи себе си автомобилни маниаци – Top Gear. Водещите ще са шестима (може би с надеждата, че ако броят им бъде удвоен спрямо предишния екип, качеството ще остане същото), като само Крис Еванс и Мат Лебланк ще участват всяка седмица. В интервю за BBC Крис Еванс съобщи, че той и Лебланк ще са ко-водещи, а останалите шестима ще се редуват за всяко предаване.

В онлайн пространството се появи нова снимка на петимата членове на екипа (Рори Рейд, Еванс, Лебланк, Сабине Шмитц и Крис Харис). Единствено Еди Джордан липсва.

На снимката се виждат още и Ferrari F12tdf – лимитиран модел, който вдига 211 мили в час и струва 339,000 паунда, както и Aston Martin DB10, който участваше в последния филм за Джеймс Бонд – „Спектър“.

Преди това видяхме Еванс и Лебланк да карат Reliant на три колела, което ни навява мисълта, че предаването ще продължи да представя съревнования между най-новите суперколи и странни, чудати возила.

В интервюто пред BBC Еванс допълва, че не е бил нервен заради факта, че заема мястото на Джереми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей, но уважава предаването и иска да продължи да радва феновете му. Е, феновете му също се надяваме, че ще продължат да ни радват, но със сигурност очакваме и новото шоу на старата TG тройка по Amazon.

Лебланк добавя, че нищо коренно не се е променило и колите, а не хората, остават звездата на шоуто. „Водещите идват и си отиват“, казва новият водещ. И той, и Еванс са на мнение, че ще е грешка да подражават на предишните водещи. Еванс: „Би било като да копираш Пол Маккартни. Няма смисъл. Има само един Пол Маккартни.“ Е, тук сме съгласни.

 
 
Коментарите са изключени