shareit

Никога не можеш да прекалиш с маслото

| от Спонсорирано съдържание |


„Никога не можеш да прекалиш с маслото“ – се казва в любимия на милиони кулинарни ентусиасти по света филм с Мерил Стрийп и Ейми Адамс „Джули и Джулия“.

От векове кравето масло пpиcъcтва в традиционните кухни на различни култури и е може би най-вкусната и универсална мазнина за готвене.

Французите, които са всепризнати майстори на изтънчените деликатеси, използват маслото като основна съставка в повечето си традиционни ястия и десерти.

То е важно за приготвянето както на солени ястия, така и на всевъзможни сладкиши. Полезното му съдържание го нарежда на челно място сред незаменимите суперхрани.

Ето защо ЕлеВир предлага висококачествено масло, произведено във Франция, в региона на Нормандия, което го отличава с прeвъзходен вкус и аромат.

BARATTE масло се произвежда само от прясно мляко, като сметаната се “бие” на студено докато не се образува маслото, и се отделя от суроватката.

Този процес, който се извършва по механичен начин и отнема приблизително 24 часа, гарантира запазването в маслото на свежия вкус на прясното мляко. Маслото, произведено по този традиционен начин, се отличава с по-наситен аромат, богат вкус и мека текстура.

То е богато на наситени мастни киселини, които са от полза за човешкия организъм, защото стимулират имунната система и осигуряват постоянен и лесен източник на енергия.

Да не забравяме също, че качественото краве масло има незаменим вкус и без него трудно бихме си представили вкусните и уютни вечери с най-любимите ни хора край трапезата.

Научете повече за продуктите на EлеВир на eosdelivery.com

PR Picture

 
 
Коментарите са изключени