shareit

Нещо ново, нещо синьо…

| от Спонсорирано съдържание |

Топ моделът на Huawei - P9, е известен със своите технологични нововъведения, красив дизайн и най-вече с концепцията за двойната камера, създадена в сътрудничество с легендарната Leica.

Двойната камера на P9 пренася „мобилната“ фотография на следващо ниво.

С нея потребителите улавят не само ярките цветове, но и могат да заснемат черно-бели изображения с прекрасно качество. След това софтуерът наслагва двете изображения, което силно увеличава детайлността на снимката.

À¶É« A12

Сега Huawei P9 изненадва с още нещо – с интересния си син цвят на корпуса, който от скоро се предлага и на българския пазар.

Новото синьо носи една особена мекота, която променя много приятно външния вид на телефона.

В Huawei вярват, че цветът има голямо значение за потребителите.

Синият P9 е подходящ както за мъже, така и за жени. Идеално решение за всички, които търсят успешна комбинация между бърз смартфон и устройство със стилен модерен вид. И за всички онези, които искат лесно да намират телефона си.

И още една новина: моделът идва с още по-мощно зарядно, което при  Р9 спестява до 30% от обичайното време за зареждане.

Huawei следват мотото, че невъзможни неща няма.

Доказаха го с качеството на картината и със скоростта на фокусиране на кадрите.

Други технологични въведения, които трябва да се отбележят в Р9, са супербързата система за разпознаване на пръстови отпечатъци, страхотният екран (5.2-инчов IPS-NEO дисплей с Full HD резолюция), който не хаби излишно батерията, а същевременно осигурява максимална видимост, и бързият процесор – осемядрен HiSilicon Kirin 955 SoC .

À¶É« A6

Освен в споменатия син цвят, P9 е наличен и в още няколко красиви цвята – златисто, сиво и сребристо.

Батерията на P9 е с капацитет от 3000 mAh – напълно достатъчно за улавяне на всеки важен кадър, за гледане в реално време на аудио или видео съдържание, за лайв стрийминг, както и да изкарате напълно спокойно целия ден.

Huawei P9

Стилният дизайн със заоблени ръбове в комбинация с 2.5D стъкло правят P9 практичен, удобен и красив.

C0061T01

Huawei P9 е носител на наградата „Европейски потребителски смартфон за 2016-17″ на Европейската асоциация за образ и звук (EISA), като това е четвъртата поредна година, в която компанията печели награда в тази категория.

 
 
Коментарите са изключени