shareit

Хороскоп: Седмицата идва с нови възможности в любовта и кариерата

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 01.08. до 07.08.)

В понеделник Луната ще преминава през знака Рак. Това нейно разположение отговаря за емоционалното ни състояние и подсъзнателните ни желания. Затова денят е подходящ за занимания с къщни дела, отделяне на време за семейството или най-близките ни хора.

Най-добре ще се чувстват през периода водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. При тях е възможно да изникнат нови и интересни възможности, които силно ще ги развълнуват. При някои от тях става въпрос за нови шансове в любовта, при други – за професионални предложения.

От вторник до четвъртък на обяд Луната ще преминава през знака на Лъва, като във вторник в 11.00 часа вечерта настъпва новолуние в същия знак. Тогава движението на Луната съвпада с движението на Слънцето – то отговаря за съзнателните ни желания, таланти и изява. Заради събитието е възможно през периода да сме с не особено трезва преценка, да сме едностранчиви и съсредоточени в собствената гледна точка и мнение. Поради тази причина не ни се препоръчва да водим важни разговори, да подписваме договори, да купуваме скъпи вещи или да играем на хазартни игри.

Най-напрегнат се очаква да бъде периодът около новолунието за неподвижните знаци Лъв, Водолей, Скорпион и Телец, както и за хората с лични планети или асцендент в тези знаци. При тях е възможно да възникнат разправии с хора от обкръжението им, както и сблъсък с високопоставени лица, на които ще им е трудно да реагират обективно и да не се палят. На тях им се препоръчва да запазват максимално спокойствие и хладнокръвие при комуникацията си с другите, както и да се стремят да не преиграват или анализират прекалено случващото се около тях.

От четвъртък на обяд до събота включително Луната ще преминава през знака Дева, най-критичният и детайлно ориентиран знак от зодиака. Поради тази причина е много вероятно през периода да сме доста критични, както към себе си, така и към другите. Ще търсим перфектността, както в нещата, които правим, така и в действията на заобикалящите.

Най-успешен ще бъде този период за земните знаци Телец, Дева и Козирог, както и за хората с лични планети или асцендент в тези знаци. Възможно е те да полагат началото на нещо значимо и да напредват бавно, но сигурно към важна за тях цел.

В неделя Луната ще пребивава в знака Везни, което й разположение ще направи вторият почивен ден подходящ за изкарване на време с партньора или с близък до сърцето ни човек. Ще сме по-спокойни, безпристрастни и уравновесени от обикновено и няма да сме чак толкова фиксирани в собствените мнения и становища, което значително ще улесни комуникацията ни с другите хора.

Най-добре ще се чувстват през деня въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни успехи, както в личен, така и в професионален план, както и изненадващи срещи, съобщения или обаждания от важни за тях хора, които биха могли да се окажат решаващи за бъдещото им развитие и планове.

 
 
Коментарите са изключени