shareit

Не ходете по семинари да се учите на секс – идете на вечеря

| от Антония Антонова |

Съвременният човек е страшно комплексиран, стане ли дума за секс, освен че като цяло упражнява извънредно малко такъв, погледнато исторически. Ето защо всякакви пишман сексолози, тантра будители и специалисти по джи точка и множествен оргазъм лесно трупат грешни пари от семинари, обучения и книги на тема сексуално отприщване, познание и достигане до висши нива на сливане с хора и вселена само за 50 лева разходи.

Кобилкина отдавна не е сама. Онзи ден попаднах на инфлуенсерка в сферата на женската сексуалност, която няма да ви кажа как се казва, защото тези хора трябва да се докладват във Facebook, а не да се поощряват.

Гледах клипче, в което тя говори на силистренски диалект за множествен вагинален оргазъм и как ако не го получаваш, мъжа ти ще се разочарова и ще отиде при някоя, която изпитва повече удоволствие в секса от теб. Позитивно е. В смисъл – ти си си виновна, мъжът ти е супер.

Естествено, всичките ти проблеми могат да се решат с два семинара на промоционална цена, които автоматично ще те превърнат от безстрастна домакиня с клинична депресия в тантрична богиня на тактилната съблазън.

Психологията е сериозна наука и някой в тая държава трябва да спре всички самозвани интернет сексолози и псевдотерапевти, които се възползват от наличието на свободен пазар, за да мошеничестват на гърба на хора с лошо възпитание, бедна обща култура и детство без любов. Обещаващи, че с магическа пръчка ще оправят всичките бакии в живота им дотук, само да посетят сексуална работилница на Банско.

Където има търсене, има и предлагане и единственият начин да намалим зловредното влияние на всевъзможни шарлатани с хоби – бъркане в човешките души и гащи – е да натискаме хикс, да блокираме, трием и сигнализираме, където е нужно всеки път, когато видим събитие, посветено на умението да свършваш по 40 минути с мозъка си. В смисъл – без наркотици да се взимат, става дума.

Най-абсурдното е, че скрити зад маската на противници на порнографията, тези хора правят същото, което прави и тя – вкарват ни в заблуди относно секса. С казване на малки истини като „сексът не трае 2 часа като в порното, а между 3 и 20 минути“ те омотават плячката си в паяжината на изнасиленото си  инфлуенсърство и де факто правят същото, което и порното – комплексират те и ти внушават, че нещо не ти е наред. Че сексът не е просто секс, не е най-нормалното нещо на света и не сме всички произлезли оттам. Че е нужно не просто да познаваш тялото си, да се обичаш, уважаваш и да правиш същото с ближния си, бидейки най-вече честен в живота и в легото. Необходимо е да идеш на курс, защото само там ще се научиш как да оргазмираш с пръскане на течности в лицето на партньора си, което явно е същината на нещата.

Хора, стегнете се и правете любов за удоволствие, както ви харесва на вас. Приемете, че това е нещо съвсем нормално. Че понякога се получава супер, понякога не се получава супер. Че няма нищо ненормално във второто и че всичко е наред, дори да не левитирате, докато го правите, както било якото, правилното и истинското.

Че ако не сте открити пред себе си и пред партньора си, никой няма да ви оправи с две лекции. Че няма външни нормативи за гонене в тази игра, няма стандарти, няма нищо за доказване и нищо за извоюване. Че като цяло идеята е да има любов и/или да ти е хубаво, а не да си сертифициран полов атлет, отворил третото око на върха на пениса си след три разговора с произволен жител на Тексас или Силистра, разбрал как да пуска клипчета в ютюб. Няма нужда.

Най-добре дайте тези 50 лева за една хубава вечеря с някой, който не се опитва да ви внушава, че нещо не ви е наред, за да ви вземе парите. Make love, not глупости. И всичко ще е топ.

 
 
Коментарите са изключени