shareit

Натали Дормър: Джон Сноу е мъртъв

| от chronicle.bg |

От края на пети сезон на Game of Thrones до днес дебатът жив или мъртъв е Джон Сноу не е спирал. Въпросът дали е жив в шести сезон и ако да – то под каква форма, се задава през ден.

В последния излъчен епизод Сноу беше предаден от своите братя в Нощна стража и наръган многократно, преди да бъде оставен да лежи в кръвта си. (Това не са спойлери, ако не бяхте гледали пети сезон, нямаше да четете това!)

Въпреки че Джордж РР Мартин никога не се е притеснявал да убива героите си (и то често по ужасяващ начин), повечето фенове вярваха, че Джон Сноу ще се върне по един или друг начин. Кит Харингтън, който е в ролята на Джон Сноу, беше многократно забелязан в батални сцени на снимачната площадка на новия сезон. Лицето му се появява и на първия плакат за новия сезон на шоуто.

Актрисата Натали Дормър обаче, която играе ролята на Марджъри Тирел, обяви, че героят е „мъртъв“.

„Ако бъдете наръгани толкова много пъти, вие сте мъртви. Има някои базови мединицски правила, които важат дори във Вестерос. Така че Джон Сноу точно сега е мъртъв“, каза тя в интервю за 5 News.

Въпреки това фактът, че няколко пъти повтори фразата „точно сега“ , което просто продължи конспиративната теория за завръщането му от света на мъртвите.

Мистерията за съдбата на Сноу се поддържа и то това, че в новия трейлър на шоуто лицето му се появява наред с други лица в Дома на черното и бялото в Браавос, където се пазят лицата на мървите.

Наред с лицата на мъртви герои от сериала, на в трейлъра се виждат и лицата на живи герои. 

По-рано HBO разпространи 20 снимки от сериала, сред които виждаме водещите персонажи, но не и Джон Сноу…

Всички отговори ще бъдат ясни през април.

 
 
Коментарите са изключени