shareit

Най-секси мъжете на People за последните 20 години

| от chronicle.bg |

Fasten your seatbelts, sweethearts. Време е за мъже. От 1985 година списание People ежегодно „коронова“ някой известен мъж с титлата „най-секси мъж“ (sexiest man alive).

За тази титла обаче не е достатъчен само Аполоновият външен вид. Колкото и странно да звучи, списанието взема предвид и други неща. Мъжът е хубаво да развива и участва в някаква благотворителна дейност, да защитава определени социални каузи, а пък ако участва в някой филм, който публиката не мрази, това вече е голям плюс.

В повечето случаи изборът на People съвпада с този на публиката и малко са тези, които биха отказали среща на живо с поредния най-сексапилен мъж. Може би за първи път през 2017-та изборът за носител на титлата предизвика публични дебати.

В началото на месеца Блейк Шелтън беше избран за титлата, но се появиха някои остри критики. Причините за това са подкрепата му към Доналнд Тръмп, както и някои расистки и хомофобски коментари, които той отправя в социалните мрежи.

Независимо дали сме съгласни с тазгодишния избор или не, трябва да признаем, че най-сексапилните мъже на Peoplе в повечето случаи заслужават мястото си в класацията. Вижте в галерията горе, кои са мъжете, които в последните 20 години бяха избрани за най-сексапилни.

 
 
Коментарите са изключени