shareit

Най-красивите рускини, които разтапят сърцето

| от |

Макар напоследък покрай Русия  да се говори само за политика, не е тайна, че там се раждат едни от най-красивите, умни и стройни жени. Някои са с буйни руси коси и сини очи, а други – брюнетки с правилни черти.

Красотата на рускините е известна по нашите ширини, особено в крайморските райони, така че със сигурност подборът ще ви допадне. Неслучайно класацията е оглавена от ненадминатата Ирина Шейк, която се прочу като лице на Armani и Guess.  За нея се говори непрекъснато, но преди два дни тя бе на косъм от смъртта. По време на снимки по бански на крайбрежието на Таити Ирина Шейк за малко не стана жертва на акули. Докато красавицата позирала пред фотографите, зад нея се събрали няколко акули и скатове. ”Беше наистина опасно, акулите можеха да ме захапят отзад, аз не ги виждах”, призна Шейк. Накрая всичко се разминало без произшествия. За щастие на очите Ирина е все още цяла.

Легендарна е красотата на Татяна Сороко, която се нарежда на второ място сред най-красивите руски жени. Тя живее в Америка и в момента се занимава предимно с модна журналистика, но изявите й на подиума са незабравими.

След Татяна, третото място принадлежи на невероятната Наталия Водянова, която напоследък се е отдала на семейния живот. Наричат я руската Пепеляшка, тъй като от крайна бедност постига световен успех и се превръща в едно от най-желаните рекламни лица в модния бизнес. Според Forbes през 2012 година се нарежда на 3-то място в света по приходи сред моделите, като само за 2012 година е спечелила 8,6 млн. долара.

Ане Вялицина е позната като един от ангелите на Visctoria`s Secrets. Наричат я Ан Ви.  Родена е в Русия, но отскоро има американско гражданство. Русата амбиция се е появявала в престижното списание Sports Illustrated Swimsuit в продължение на девет последователни години.

За да разберете кои са останалите незабравими руски красавици, разгледайте галерията ни горе и научете повече за тях.

 

 
 
Коментарите са изключени