shareit

Най-големите лъжи за отслабването

| от chronicle.bg |

Когато човек реши да се бори с килограмите, може да попадне в омагьосан кръг от взаимно противоречащи си съвети. Ако според една статия плодовете са ключът към отслабването, друга ги обявява за врагове заради захарите, които съдържат. Ако едни препоръчват диета, други препоръчват спорт. Да не говорим за обещаното отслабване с „винена диета“ например. Колкото и примамливо да звучи да отслабвате, докато се наливате по цял ден с вино, истината е, че едва ли ще постигнете успех.

Да не забравяме „лунната диета“, която обещава при гладуване веднъж седмично в зависимост от фазата на Луната, да свалите ненужните килограми. Истината е, че ако карате на вода цял ден, независимо къде се намира Луната, ще отслабнете с мъчение и автоагресия, което обикновено води до лоши резултати. Да не говорим за всички предложения за хапчета за отслабване и прахчета, препоръчани във Facebook от не-знам-коя-си фолк дива.

Ако искате да отслабнете, трябва да имате предвид големите лъжи, които индустрията се опитва да ви пробута, за да изберете определен фитнес салон или хапчета за отслабване.

 
 
Коментарите са изключени