shareit

На лов за бъчвата на Jack Daniel`s

| от Спонсорирано съдържание |

Жаждата за приключение е двигател на еволюцията. Сакралният стремеж към авантюризъм е закодиран в нашето ДНК.

Назряло е време за приключение. Днес, 2 юли, 2016 година. Сега е моментът за оттласкване от сивотата на рутината и потапяне в кехлибарената красота на откривателството. Днес е денят, в който 150 години уиски история ви призовават да напуснете онази позната савана, композирана от механизирана предвидимост, и да се отправите към света.

Jack Daniel’s отваря бутилката на предизвикателството с покана за търсене на скрито съкровище. Автентична бъчва на Jack стои скрита в София и очаква кавалерията на модерните откриватели. Днес, сега, някъде там. Очаква вас – в най-върховната ви форма и версия.

Историческият barrel hunt е събитие с глобален размах и индивидуален смисъл. Дестилирано приключение с единствен по своята природа и произход вкус от Тенеси.

Ловът на бурето носи отгласи от епохата на епични пътешествия и подвизи, изковали основите на цивилизацията. Време, което е култивирало човешкия дух и стремеж към завоюване на неизвестното. Време, в което преди 150 години започва легендата на Jack Daniel’s. Включете се в приключението. Как? Ето тук https://www.facebook.com/JackDanielsBulgaria/ и тук http://legal.b-f.com/content/bg-jd-barrel-hunt-rules ви очакват отговори. Очакват ви улики. Като във всеки добър детективски и приключенски роман или филм.

Комбинацията от инстинкт и интелект могат да ви превърнат в приключенец победител, ако стигнете първи. Самото търсене е вълнуващо действие, но не то е наградата. Всеки епически финал заслужава reward. Jack Daniel’s дава шанс на откривателя да отпътува към бъдещето със скритото съкровище – Bluetooth грамофонен говорите. Най-добрият измежду ловците ще заслужи и бъчвата.

Златният диск на слънцето вече е над София и като прожектор осветява града с древна слава. Време е за лов. Време е за love към приключението. Винаги сме знаели, че ще се стигне дотук. Това е история, писана в Тенеси в продължение на 150 години. Тя се нуждае от герои. А бъчвата на Jack Daniel’s – от откриватели.

Време е да тръгвам… Ще се видим по пътя на съкровището.

 
 
Коментарите са изключени