shareit

МВР издирва таксиджия от София за убийство

| от chronicle.bg |

МВР издирва за убийство 48-годишния таксиметров шофьор Петър Стефанов, който вчера блъсна 6 паркирани и една движеща се кола в столичния квартал „Люлин“. Стефанов е настанен в болница, откъдето е успял за избяга преди полицията да открие връзка между убийството и катастрофата.

Началникът на СДВР Младен Маринов съобщи пред bTV, че криминалистите са получили първо информация за открит труп на 29-годишна жена в кв. „Надежда“. По тялото е имало множество прободни рани.

По-късно става катастрофата в „Люлин“, при която Стефанов удря таксито си в няколко автомобила поред, като имал и битова газова бутилка. Още вчера вечерта съмненията бяха, че водачът е искал да се самоубие.

На този етап полицията няма данни за мотивите зад убийството на жената. Установено е, че тя е живяла на семейни начала с шофьора, двамата са имали 13-годишно дете, което е в безопасност. То не е станало свидетел на убийството, полицията го е открила при баба му, допълва БНР.

Случaй от тaя вечер…тaксиджия умишлено удря коли, кaчвa се нa тротоaрa и кaрa нa сaмоубийство… 7 коли с щети…към п…

Posted by Vasil Malchev on Tuesday, 5 April 2016

Разследването на случая продължава. Хората, които имат информация за местонахождението му, са призовани да сигнализират на тел.: 112, 02/987 77 77 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана.

 
 
Коментарите са изключени