shareit

Музикалният свят на Рамзи Болтън

| от chronicle.bg |

Рамзи Болтън от Game of Thrones се превърна в един от най-мразените персонажи в историята на телевизията. Жесток и безскрупулен, той убива дори баща си, давайки съпругата му и малкото си братче на хрътките. Една от причините този герой да изглежда толкова убедително на екрана е невероятната актьорска игра на Иван Реон.

Той има уелски произход, а кариерата му на актьор се развива с умерени темпове от 2008 година насам, преди през 2013-а да бъде избран за ролята на Рамзи Болтън. Преди това е участвал в шоуто на Е4 Misfits, както и в сериала със сър Иън Маккелън и сър Дерек Джакоби Vicious.

Реон обаче има и друг талант, за който не всички подозират – той е и музикант. Дебютният му албум се казва Dinard и излезе през 2015 година.

Той съдържа фолк-поп парчета, записвани в продължение на няколко години. Музиката е имала трайно присъствие в живота на Реон.

Казва, че е започнал да слуша музика като много малък. Заради банди като Blur и Oasis хваща китарата, когато е на 12. Музикалният му вкус му е създавал известни проблеми в училище, където децата слушали по-масови неща. Казва, че 60-те са оставили дълбок отпечатък върху живота и гардероба му.

Предлагаме ви да чуете три парчета от Рамзи Бол… от Иван Реон.

Iwan Rheon – Bang! Bang!

Iwan Rheon – Changing Times

Iwan Rheon – You Are in Me

 
 
Коментарите са изключени