shareit

Много повече от клин

| от Спонсорирано съдържание |

Всеки път, когато спринтьорката Инглиш Гарднър стъпи на пистата, чупи рекорди. Всеки път, когато Леброн Джеймс излезе на баскетболното игрище, разбива границите на собствените си възможности. А тенисистката Жени Бушар, като други велики атлети, постоянно използва в тренировъчния си процес таргетирана визуализация, за да се подготви максимално добре за състезание.

Всеки един от тези елитни спортисти се нуждае от различна екипировка, с различни качества, която максимално да подпомага представянето му, както и от дрехи, които се адаптират към индивидуалните нужди на тялото в движение.

Тези изисквания ръководят дизайнерите на Nike в създаването на нови облекла, които да подпомагат специфичните нужди в движение, да регулират телесната температура и да се адаптират към изискванията за управление на влажността, така нужни при бягане и усилени тренировки на всички спортисти – мъже, жени и младежи.

КОЙ КЛИН ЗА КАКВО Е НАЙ-ПОДХОДЯЩ?

КЛИН NIKE PRO HYPERCOOL MAX
Максимална свежест и проветряване при непрекъснато движение.

11 12 13

Клинът Nike Pro Hypercool Max е изработен от от ултра-лека Dri-FIT Max материя, с вграден тънък графичен филм в зоните, най-силно изложени на слънчевите лъчи, като коляното и пищяла, и е снабден с вентилационни зони отзад, които увеличават въздушния поток в ключовите места на изпотяване.

КЛИН NIKE ZONED SCULPT
Компресия и подсигуряване при тежки тренировки.

32 1

Клинът Nike Zoned Sculpt е изработен от мека, лека Dri-FIT материя, която осигурява стегната поддръжка на мускулите в активните зони. Едновременно с това, материята има вградени вентилационни зони и зони за дренаж на влагата в ключови области, а безшевната й структура дава възможност за свободно движение. По-широкият колан пристяга отлично кръста, за повече сигурност и удобство.

КЛИН NIKE POWER SPEED
Стегната форма за бягане на дълги разстояния.

4 56

Клинът Nike Power Speed има вградени тънки части за максимална компресия, изработени от лека и много еластична Dri-FIT материя, която се разтяга и прибира плавно и се адаптира максимално добре към движенията на бегача. Дизайнът му е вдъхновен от пътеките за бягане, но е предназначен и за бягане на любими места. Той защитава тялото при всякакви метеорологични условия, има светлоотразителни елементи и заден джоб с цип, за сигурно съхранение на малки предмети.

 
 
Коментарите са изключени