shareit

Младежката марка SINSAY вече е на българския пазар

| от chronicle.bg |

Световният хит в младежката мода – Sinsay, прави своята премиера на българския пазар. От 1 март в SofiaRingMall младите (пък и не само) дами могат да се сдобият с най-новите модели на  бранда.

От март в търговския център в полите на Витоша любимият на момичетата бранд ще предлага пълната си гама колекции и най-нови модели. Съществуващата от 2012 г. марка е насочена към младите жени, които следват най-новите модни тенденции. Отличителният знак на Sinsay са тениските със смели шарки и принтове, а най-голямото предимство на хитовия бранд е неговата достъпна цена.

Sinsay_SS18_pressroom_28

Откриването на първия магазин на Sinsay в България затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя един по-рентабилен начин на пазаруване и забвление. Следвайки концепцията за „one-stop-shop“ – с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговския център в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

 
 
Коментарите са изключени