shareit

„Мисис Даутфайър“ 25 години по-късно

| от chronicle.bg |

Предполагаме знаете кои са семейство Хилари. Гледаме ги всяка година по нашите екрани. Защото „Мисис Даутфайър“ отдавна има статут на класика. Следващия месец ще се навършат 25 години от излизането на този страхотен филм и актьорите от филма правят своеобразно честване на тази годишнина.

Преди дни Пиърс Броснан се събра с „децата“ от филма и в рамките на една снимка, четиримата ни показват нагледно колко вода е изтекла за тези 25 години. Актрисата Лиса Джейкъб публикува снимка в профила си в Instagram, на която четиримата с Броснан, Мара Уилсън и Матю Лорънс са се събрали в заведение. Единственият главен актьор от състава, който липсва (и има как да присъства в снимката) е Сали Фийлд.


View this post on Instagram

So this happened. #mrsdoubtfire #reunion #25yearslater

A post shared by Lisa Jakub (@lisajakub108) on

След „Мисис Даутфайър“ животът на някои от децата тръгва в посоки, различни от актьорството. Лиса Джейкъб се отказва от професията, за да учи в колеж и да има семейство. Мара Уилсън и Матю Лорънс обаче решават да се посветят на киното и телевизията. Уилсън участва в анимационния сериал на Netflix „BoJack Horseman“ и също така пише, а Лорънс има няколко роли в не дотам успешни продукции, сред които „Girl Meets World“ на Disney Channel.

Когато излиза, през 1993 г., „Мисис Даутфайър“ бележи приходи от над 440 млн. долара на фона на бюджет от 25 млн. долара. Това е един от малкото толкова успешни филми, на които 20th Century Fox не прави продължение.

Снимката горе е приятно сантиментално поглеждане назад към любимата на мнозина комедия, която не можете да гледате в неправилен момент… защото такъв няма. И ако сте я забравили, ето един трейлър:

 
 
Коментарите са изключени