shareit

Мерил Стрийп ще е част от екипа на „Mary Poppins Returns”

| от chronicle.bg |

Родените през 80-те със сигурност знаят коя е Мери Попинз, но по-младите поколения може и да не са чували за гувернантката на семейство Банкс. Сега онези ощетени хора, които не са чели книгите на Памела Травърз, ще имат възможност да се запознаят с историята на кино.

Disney са решили да направят продължение на книгите – „Mary Poppins Returns”, като главната роля ще играе Емили Блънт. В екипа се включва и Лин-Мануел Миранда, а също неповторимата Мерил Стрийп. Режисьор е Роб Маршъл, на когото дължим „Вдън горите“, „Карибски пирати: в непознати води“, „Девет“, „Чикаго“ и „Мемоарите на една гейша“.

Действието на „Mary Poppins Returns” се развива по време на „депресията” в Лондон и проследява живота на вече порасналата Джейн и Майкъл Банкс, който има три деца. На гости им идва старата им познайница Мери Попинз, която помага на семейството да открият отново радостта и чудото, които са били изчезнали от живота им. Мерил Стрийп ще влезе в ролята на братовчедката на Попинз – Топси. Сценарият е дело на Дейвид Магий („Finding Neverland”), а Марк Шайман („Лак за коса”) и Скот Уитман са авторите, които създават песните за саундтрака на филма.

Очакваме завръщането на Мери Попинз в „Mary Poppins Returns” през декември 2018г.

 
 
Коментарите са изключени