shareit

Меган Маркъл обърна гръб на Холивуд

| от chronicle.bg |

Херцогинята на Съсекс Меган е получила покана да бъде почетен гост на церемонията за телевизионните награди „Еми“ през септември, но я е отклонила „учтиво“, съобщи Контактмюзик.

Бившата американска актриса Меган Маркъл, която след брака си с британския принц Хари през май стана херцогиня на Съсекс, е била поканена на бляскавата проява за своеобразно сбогуване със сериала „Костюмари“ (Suits), направил я известна, и с живота в Холивуд. Смята се обаче, че херцогинята учтиво е отклонила поканата, тъй като церемонията не отговаря на новата й роля на кралска особа.

„Надявахме се Меган да присъства на церемонията като начин да се сбогува със сериала, колегите и почитателите си. Въпреки направеното предложение, херцогинята на Съсекс няма да присъства на проявата“, казва неназован източник, цитиран от вестник „Сън“.

Меган Маркъл играе Рейчъл Зейн в сериала „Костюмари“ (Suits) от 2011 до 2017 г., когато оповести, че се отказва от актьорската си кариера, за да се фокусира върху „по-значими каузи“, припомня изданието. Наградите „Еми“ – телевизионният еквивалент на „Оскарite“, ще бъдат раздадени на 17 септември на церемония в театър „Майкрософт“ в Лос Анджелис.

 
 
Коментарите са изключени