shareit

Mагазинът от бъдещето

| от chronicle.bg |

Магазинът на Plesio в София е изцяло реновиран и предлага технологично пазаруване и обслужване. Новата концепция залага на дизайн и замисъл, следващи европейски пример.

Ключово е своеобразното „пътешествие на клиента в магазина“. Още от влизането си в магазина до края на пазаруването си всеки клиент получава експертни съвети и насоки от продавач-консултантите. В различните отдели на магазина клиентите могат да се насладят на уникално технологично изживяване и да изпробват ключови характеристики на продуктите.

Plesio продължава да предоставя най-голямото разнообразие от IT продукти и продукти за офиса в София, както и IT решения от собствената си марка „Turbo-X“ и образователни играчки (STEM games).

Акцент в обновения магазин е уникалната за България концепция The Lab – изцяло нов сервизен отдел. В приятна атмосфера и с напитка, предоставена от Plesio, тук клиентите могат да получат експертен технически съвет или профилактика за своите уреди. Всички иновации в Plesio ще бъдат представени на Plesio ReNew Промо Уикенд: Технологично пазаруване от ново поколение на 13 и 14 май от 10 ч. Входът е свободен. Всички клиенти ще могат да изпробват безплатно и виртуалния симулатор 9D Cacoon.

 
 
Коментарите са изключени