shareit

Лоти – магнетичната сестра на Кейт Мос

| от chronicle.bg |

Сестрата на Кейт Мос – Лоти, върви по нейните стъпки. 18-годишната моделка си спомня как като дете е имитирала сестра си в импровизирани модни дефилета. Днес не й се налага да се преструва на модел. Модният и дебют е през 2015 година, а днес вече е била на кориците на американския Vogue и L’Officiel, както и на първата страница на френския Vogue.

През юли тя направи първите си стъпки и в света на от котюр, заедно с други вип лица – гости като Кейт Хъдсън и Селин Дион на първия ред, докато Кендал Дженър и Белла Хадид дефилират по историческия фонтан Треви по случай 90-тия юбилей на луксозната модна къща Fendi.

„В модата получаваш много възможности да ходиш на различни места, да срещаш много различни хора. Всеки ден си мисля колко съм щастлива да имам тази работа“, казва Лоти.

Въпреки че мнозина обвързват кариерата й с тази на сестра й, Лоти е самостоятелен индивид. Медиите и агенциите я забелязват на сватбата на Кейт Мос през 2011 година, когато е едва на 13 години. До миналата година тя отказва фотосесии и интервюта заради забрана от родителите й.

В интервю за Teen Vouge Лоти казва, че любимите й предмети в училище са история, английски и физическо. Всеки ден тренира във фитнеса. Не обича да чете книги. Любимият й спорт е ездата. Изненадващо, харесва Джъстин Бийбър.

 
 
Коментарите са изключени