shareit

Лошата репутация на Джъстин Бийбър му пречи да си наеме нов дом

| от chronicle.bg, БТА |

Лошата репутация на Джъстин Бийбър го възпрепятства да си наеме къща в Бевърли хилс, САЩ, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителят на хита „Sorry“ предлага 100 хиляди щатски долара на месец за имот в слънчевия калифорнийски град, но собствениците са отхвърлили предложенията му заради предишните му прояви.

„Джъстин иска да вземе под наем голяма къща, но много от собствениците на значителни по размери имоти в Бевърли хилс, които са обявени за отдаване под наем, са се обединили в мнението си, че никой не трябва да го допуска да заживее там“, каза анонимен източник.

„Той и обкръжението му имат репутацията, че опустошават наетите къщи и после трудно се съгласяват да платят за щетите“, добави той.

В резултат на това Джъстин Бийбър живее в хотел, оставяйки останалите гости с отворени усти, когато преминава покрай тях всеки ден.

През 2014 г. поп звездата беше принуден да плати на съсед 80 хиляди щатски долара, след като беше хвърлял яйца по къщата му. Година след това Джъстин Бийбър отново беше замесен в неприятности, след като наетият от него дом в Бевърли хилс беше изпотрошен по време на парти. На купона присъстваха музикантите Ники Минаж, Френч Монтана и Крис Браун.

 
 
Коментарите са изключени