shareit

Лесбийките, които мъжете никога няма да прежалят

| от chronicle.bg |

Не се смейте на заглавието. Темата е сериозна! Ако знаете какво е усещането да си мъж и да гледаш Порша де Роси, и да знаеш, че вечер я прегръща Елън Дедженеръс, ще разберете защо. Не че някога Порша ще ти обърне внимание. Но някак си все се надяваш, че ще се засечете на единствената ти екскурзия до Холивуд и тя ще се загледа в теб, вместо в приятелката ти.

Е, няма. Може и да те погледне, но не по начина, по който ти се иска. Защото Порша де Роси, както и още стотици (може би и хиляди) прекрасни жени, за които мъжете си фантазират… са лесбийки. Ясно, че фантазиите за лесбийки са широкоразпространени сред мъжкото съсловие. Но всеки мъж си има списък (като онзи на Рос от „Приятели“) с известни жени, които не иска да дели с никого, а ги иска само за себе си.

Понякога тези жени са лесбийки и ти иде да скочиш през терасата, когато се сетиш че съдбата завинаги е предопределила любовта между вас винаги да бъде едностранна. Тези жени са непрежалими.

Естествено в различната сексуална ориентация няма нищо лошо, напротив. Желаем дълъг и щастлив семеен живот на Порша, Елън и всички други двойки. Никой не им се сърди, че са такива, каквито са. Ядът е по-скоро към вселената, която така е забъркала нещата, че мъжете винаги да обичат, но никога да нямат шанс с тези прекрасни жени в галерията горе.

П.С: женското (пък защо само то?!) може да прегледа и другата страна на монетата: Красивите гейове, които жените никога няма да прежалят

 
 
Коментарите са изключени