shareit

Красивият престъпник Джеръми Мийкс вече е модел

| от chronicle.bg |

Красивият затворник Джеръми Мийкс, който покори Facebook, докато беше в затвора, вече прави първите си снимки като модел. Красавецът стана популярен през 2014 година, когато полицията разпространи негова снимка на своята страница във Facebook.

Резултатът бяха над 100 хиляди харесвания, хиляди споделяния на снимката и коментари. Още преди да излезе от затвора, той получи предложение за договор 30 000 долара. Месеци, преди да изтече присъдата му, той започна да работи с агенцията за таланти White Cross Management. 32-годишният Мийкс излежаваше присъда от 27 месеца за притежание на незаконно оръжие. Полицията в Стоктън го обяви за „един от най-опасните престъпници в района“.

Мийкс по начало е свързван с именита престъпна банда и вече е бил осъждан за различни престъпления, сред които фалшификации, кражби и незаконно притежание на оръжие и боеприпаси.

Заради популярността на Мийкс още през 2014-а се появиха и куп колажи из мрежата, изобразяващи го като модел на Келвин Клайн, Долче и Габана и други популярни марки. За съжаление на фенките му обаче се оказа, че красивият престъпник е женен и има син. От малък е тръгнал по лош път, но семейството му уверява, че от няколко години е нов човек и се е превърнал в баща и съпруг за пример.

В началото на седмицата Мийкс пусна и първата си официална снимка като модел в Instagram. Последователите му в социалната мрежа за споделяне на изображения са над 240 000.

Първата му кампания като модел все още е обвита в мистерия. Според профила му в Instagram, поддържан от агента му Джим Джордан, той все още е под домашен арест. Дали и кога ще бъдат публикувани нови негови снимки, не е ясно.

„Свързахме се с много големи брандове“, каза Джордан наскоро. „Имаме пред себе си много големи модни брандове и дизайнери. Имаме разговори за филми, договори за книга, риалити програми, пилотни епизоди, откривания на клубове в Дубай, Вегас, навсякъде по света“, каза той тогава, но отказа да конкретизира имена.

 
 
Коментарите са изключени