shareit

Колаборацията между KENZO и H&M вече е в магазините

| от Спонсорирано съдържание |

Колаборацията KENZO x H&M вече може да бъде видяха в над 250 магазина в цял свят, като дрехите могат да бъдат закупени и онлайн. В София представянето на модната колекция се състоя тази сутрин в магазин  H&M на бул. „Витоша“6. Събитието събра на едно място ценители и почитатели на двете модни компании.

Напълно в съзвучие с игривия характер на колекцията, над 500 отбрани гости се потопиха в интерактивната джунгла на KENZO x H&M снощи на ексклузивно шопинг събитие в Sofia Event Center.

Сред първите, които изразиха собствения си стил чрез автентичните мотиви на Кензо Такада, разработени през погледа на дизайнерското дуо Карол Лим и Умберто Леон, бяха: Поли Генова, Диана Любенова, Мария Силвестър, Диана Алексиева, Вики Терзийска, Галена, Михаела Филева в компанията на Pavell & Venci Venc’, рапърът Iskrata, Прея, Иван Тишев и Nadia, рапърът Кристо и приятелката му Кристин Иванова, както и Цвети Пиронкова, макар и от разстояние.

Представители на българските модни медии, партньори на H&M и още много гости имаха възможността да пазаруват първи от лимитираната колекция. За приятната атмосфера по време на VIP партито допринесоха изпълненията на Bobo & the Gang и музикалната селекция на DJ Bumbo Klaat.

Принтовете от колекцията оживяха и в специална “Powered by Canon” инсталация, .gif изображения от която гостите имаха възможност да споделят чрез платформата http://thekontakt.com/kenzoxhm.

 
 
Коментарите са изключени