shareit

Кой се нуждае от Google Maps, когато има Леонардо ди Каприо?

| от chronicle.bg |

Представете си следната ситуация: вие сте на първата си екскурзия до Ню Йорк и се разхождате покрай разкошната Hudson River в красива, есенна вечер. Внезапно се сещате, че не сте сигурни в коя посока е хотелът, в който сте отседнали. Новият ви телефон още не е зареден и докато се спускате по непознати улици с лек смут в душата, осъзнавате, че ще трябва да попитате за посоката.

Чували сте, че нюйоркчани са резки и понякога дори груби (цялото това псуване във „Вълкът от Уолстрийт“, а?) и се чудите към кого да се обърнете. Но хей! Я вижте онзи симпатичен джентълмен с шапка, слънчеви очила и колело! Няма начин да не ви помогне!

„Excuse me, sir!“ Какъв любезен, млад човек. Веднага се отзовава. Е, и той не е сигурен за посоката, така че проверява в телефона си. Не разбирате защо хората наоколо се подхилкват и щракат снимки като луди със смартфоните си, сигурно са туристи.

Дотук екскурзията върви чудесно. Всички са мили, включително добрият самарянин с колелото. Остава само да срещнете някой известен, който да прави нормалните неща, които хората правят. Все още имате няколко дни и това да ви случи. Дръжте си очите на четири!

 
 
Коментарите са изключени