shareit

Когато си Тилда Суинтън, защо да не режисираш собствените си кучета в клип?

| от chronicle.bg |

Знаем, че може да играе най-откачените персонажи, най-крайните, най-изискващите. Тя е от онези актьори, които се появяват за минути на екрана, но ги запомняш до най-дребния детайл (справка: „Гранд хотел Будапеща“).

В момента очакваме филма на Лука Гуаданино „Suspiria“, където тя играе две роли, едната от които на 80-годишен старец. Да, Тилда Суинтън заслужава всички суперлативи. Точно когато си мислим, че няма какво да ни покаже, излиза видеото, в което тя режисира собствените си кучета… на музиката на Хендел.

Видеото е направено като част от нов проект на луксозната мултимедийна компания Visionarie, носещ името Glass Handel. Проектът е описван като „едночасова интердисциплинарна инсталация“ и ще бъде открит на 26 и 27 ноември в Ню Йорк. Част от него е и версията на музикантът Антъни Рот Костанцо на арията „Rompo i Lacci“ от операта „Флавио“ на Георг Фридрих Хендел. Той е партньор на Visionarie в организирането на инсталацията.

Видеото, дълго почти 6 минути е режисирано от Суинтън, съвместно със Сандро Коп. В него кучетата на актрисата, порода английски спрингер шпаньол, тичат и скачат на брега на морето на забавен каданс.

Очаквано, видеото започва да набира популярност. „Още веднъж… без думи съм“ гласи един от коментарите в YouTube.

И ние сме без думи. Просто когато си Тилда Суинтън, защо да не режисираш собствените си кучета в клип?

 
 
Коментарите са изключени