shareit

Когато брат ти спечели $291 милиона, а ти – дребни пари

| от chronicle.bg |

Помните ли, когато мама и татко ви казваха, да се отнасяте добре с братята и сестрите си? Може би е трябвало да ги слушате, защото един ден всички ще пораснете и някой от тях може да спечели от лотарията големия джакпот, докато вие прибирате в джоба си смачкани банкнота дребни пари.

Колкото и невероятно да ви звучи, точно това се случило на съдия от Пенсилвания, който бил на риболовна ваканция във Флорида за повече от месец. По-рано тази седмица съдия Джеймс Стоклас и брат му Боб решили да си купят лотарийни билети по пътя от дома към плажа. Джеймс, който е на 67 години, ударил джакпота на Powerball в размер на 291 милиона долара. Брат му също имал печалба – от 7 долара…

След дългата отпуска, миналата сряда, съдията се е върнала на работа и отишъл на закуска в ресторанта,който посещавал всеки ден. И там се случило всичко. Проверявайки билета си чрез мобилния си телефон той разбрал, че печели колосалната сума. Изпаднал в екзалтация, съдията почерпил целия ресторант и заявил пред семейството си: „Връщаме се във Флорида!“

Лотарията във Флорида установила, че победителите в това семейство са двама, когато и Боб дошъл да осребри 7-те долара от печелившия си билет.

Баткото Джеймс избрал да получи еднократно изплащане на 191 милиона долара от печалбата наведнъж. Не е ясно,обаче, дали Джеймс ще вземе по-малкото си братче във Флорида.

 
 
Коментарите са изключени