shareit

Ким Кардашян поиска Twitter да се промени

| от chronicle.bg |

 Дори и да не знаем на какво се дължи известността й, очевидно сферата на влияние на Ким Кардашян е значително по-голяма, отколкото предполагаме.

Риалити звездата е предложила Twitter да въведе допълнителна опция и изглежда, че предложението й може да стане реалност.

Кардашян е предложила хората да могат да редактират туитовете си, така че да не се наложи да изтрият цяла публикация заради техническа грешка, например. Нейното предложение срещна позитивен отклик от страна на временно изпълняващия длъжността изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси. Той дори го определи като “страхона идея”

Кардашян казва, че е писала мейл до Twitter по въпроса, но истината е, че е публикувала мнението си и в туит.

”Страхотна идея”, отговаря й в туит Дорси. „Ние винаги търсим начини да правим нещата по-бързи и по-лесни”.

И наистина, предложението е доста добро, особено за публични фигури с милиони последователи или за организации, които пускат истории на чувствителни теми. Дори и за организатори на събития, които ще могат да реагират при грешка в обявата за даден ивент.

Това обаче никак не е нова идея. Служители на Twitter отдавна търсят начини, за да въведат възможност за редактиране на туитовете. Ако това наистина успее да се случи скоро, значи TV звездата е оказала влияние за ускоряване на процеса.

 
 
Коментарите са изключени