shareit

Кевин Спейси разкри, че е гей

| от chronicle.bg |

В продължение на години Кевин Спейси отказваше да коментира слухове около сексуалната си ориентация. Така, докато в неделя носителят на Оскар не разкри, „че е решил да живее живота си като гей“.

Спейси също така се извини на актьора Антъни Рап заради инцидента, който той разказва в интервю за BuzzFeed. През 1986 година Рап е бил на 14 години и тъкмо е започвал кариерата си на Бродуей. Тогава той отива на организирано от Спейси парти и след като всички си тръгват, Антъни твърди, че Кевин, на 27 години, го слага на едно легло и след това ляга върху него. Рап успява да го отблъсне и си тръгва.

Спейси коментира, че е ужасен от историята на Рап, която не помни, защото се е случила преди 30 години. Актьорът поднесе своите искрени извинения за „абсолютно неуместното си пиянско поведение“ и добави „Обичал съм и съм имал романтични връзки с мъже през живота си и сега реших да живея като гей“.

Историята на Рап идва в горчив за Холивуд момент, заради безбройните и безкрайни обвинения в сексуално посегателство към продуцента Харви Уайнстийн.

 

 
 
Коментарите са изключени