shareit

Кейти Пери класира бившите си любовници в леглото

| от chronile.bg, по БТА |

Кейти Пери каза, че колегата й Джон Мейър е най-добрият любовник, който е имала, по-добър от Орландо Блум и Дипло, съобщи Контактмюзик.

Двамата музиканти имаха дълга връзка, която периодично прекъсваха, докато накрая не се разделиха окончателно през 2015 г.

В интервю с Джеймс Кордън, излъчено през уикенда в канала й в ЮТюб, певицата класира тримата си бивши любовници, като на първо място постави Джон, а след него Орландо Блум. Дипло, с когото имаше кратка връзка през 2014 г., остана на трето място.

За Джош Гробан, с когото беше близка през 2009 г., каза, че той „се е измъкнал“.

В разговор с психоложката Рири Сингх, също излъчен по интернет, Кейти Пери призна, че е страдала от депресия и е мислела за самоубийство. Тя каза, че й е трудно да се справи с любопитството към живота й.

Поп звездата излъчва на живо в интернет какво прави от петък. Тя показа как ходи на йога, приема гости за вечеря, спи, гримира се и разбира се пее. Кейти Пери е с нова прическа – къса руса коса.

Интернет сесията е промоция за новия й албум „Witness“. Нейна кулминация ще е безплатният концерт за 1000 фена в Лос Анджелис днес.

 
 
Коментарите са изключени