shareit

Keep Calm and do the Bubbles Party

| от Спонсорирано съдържание |

Летящият летен старт на Министерство на Щастието разкри нови хоризонти за масово забавление в България. В паркове и градинки, по покриви и зад блокове, из барове и дворове, през планини и по плажове, навсякъде се разлива желание за приятно прекарване с добри приятели.

От новото Министерство пуснаха духа на партито от бутилката. Или по-точно от бутилките. А те са Bubbles Party Wine Cooler - газирани напитки на винена основа с плодови аромати: розова Сира с вкус на малина и златист Мускат с вкус на праскова.

Питиетата придават вкус, цвят и аромат на най-новия проект на Министерство на Щастието за написването на Законите за забавлението, наричани още и Златните правила на партито. Особеното тук е, че тези важни решения са поверени не на някакви чиновници, а на експертите по доброто прекарване, познати още и като ексПАРТИ.

Защо те ли?

Заради умението им да създават незабравими спомени и да живеят леко, приятно и вдъхновено.

wine cooler

Те са свежи агенти на забавлението и приключението с бълбукащо от интересни моменти ежедневие.

Всеки може да се докаже като експерт, а най-сигурния начин е да се включи в играта на Bubbles Party Wine Cooler.

До 12 август снимайте летните си преживявания с участието на Bubbles Party и ги споделяйте в коментар тук с хаштаг #‎BeCool с #‎BubblesParty.

wine cooler

Освен титлата Експерт по партито, вашите снимки може да ви спечелят и награди: Конен преход, Бъги приключение за двама, Разходка с пиратски кораб за двама, Escape стая за 5 човека, Водолазна разходка за двама, Офроуд джип за двама, Катамаран на язовир Искър, АТВ приключение в полите на Витоша, Уикенд в глинената къща, Ендуро приключение, Seabreacher, Полет с парапланер плюс видео.

wine cooler

Пийте, пейте, плувайте, танцувайте и снимайте. А скоро ще научите още за Златните правила на забавлението. Дотогава останете с първия закон: Keep Calm and do the Bubbles Party.

 
 
Коментарите са изключени