shareit

Капаните на летния секс

| от |

Лятото носи привкус на приключения. Не се правете! И вие сте така. Всеки един човек смята, че лятото му винаги е или ще бъде, специално. Неосъзнато дори, той се подготвя за различни вариации на Дионисиевите дни, като си представя какво ли не. Някои хора дори успяват да надскочат най-смелите си фантазии и да помечтаят на воля за случки отвъд техните възможности. Дойде ли топлият сезон обаче, най-силни обаче са мечтите в любовно-сексуален аспект.

Ех, това лято…

То се носи из родните и чужди курорти, като еднодневен летен хит, облечен в напращял тесен костюм от гардероба на Ким Кардашиян. Лятната любов издържа до есента и си тръгва по-бързо от влака, който докарва почернели хора от Бургас в София, а за летния секс да не говорим. Той е като Лас Вегас. Ако приемем, че максимата, че всичко, което се случи в него си остава там.

Летният секс не е романтичен, той е похотлив. Той не е красив, но има загар, малко дрехи и мирис на водорасли. Той е като неудобен шезлонг, на който можеш да лежиш цял ден и да ти е кеф, въпреки всичко. Не би го правил в друго време и на друго място, но тук и сега е перфектен. Летният секс няма имена, а само влажни погледи, които се разменят над потни питиета…

Летният секс, като повечето пленувани, романтизирани и идеализирани неща, крие много рискове. Освен болестите, предавани по полов път и множеството партньори, сред които винаги може да се прокрадне някой крокодил, който и да говори на сутринта, той крие и такива рискове, за които никой иначе не мисли…

Ах, морето. Сексуална фантазия на много хора е да го правят поне веднъж в морето, по възможност на някакъв залез или изгрев, ако носите романтична душа, или най-малкото в някой приятен басейн. Сексът в басейн обаче, не е като по филмите. Като повечето неща. В басейна има хлор, а в морето – добра стара човешка мръсотия. Чисто физическото съприкосновение и търкане между две тела, може да доведе до всякакви чудесии във флората на вашето и неговото (или нейното) тяло… Освен това е жестоко неудобен, хлъзгав, мокър (не в добрия смисъл на думата) и публичен. А да, и ниската температура на водата, независимо, колко топла ви се струва тя в мига на сексуално откровение, не спомага за по-бързото свършване. Да не говорим за вдигането или другите му там нужни подробности.

Секс он дъ бийч. Подобно на нарочения за грандиозен коктейл, и сексът на плажа е нещо такова – изглежда добре само капсулован в чаша. Не е редно да се опитва. Но ако някой се излъже да го направи, ще разбере, че пясъкът в задника е най-малкият проблем, който може да си докара. В сексът на плажа има толкова романтика и похотливост, колкото и в секса в тоалетната. Която и да било тоалетна. Разликите са само в пространството. Той е мърляв и неудобен, и крие повече рискове от замърсяване, протъркване и отделяне на неприятни течности от всяка друга локация. Не, леглото и хотелските стаи не са overrated. Поне не в този случай. И не, не пробвайте секс на шезлонг. Няма нищо по-неприятно от това мъж да падне върху теб, докато е в теб.

Секс с непознат. Мократа фантазия на 80% от човечеството, включва бар, задъхана нощ, похотлива непозната или непознат, които искат само секс и нищо друго. Виждате се, кимвате си, чукате се, тръгвате си. Има нещо адски възбуждащо във всичко това, факт. Живият живот обаче е доказал в пъти, че нищо не е такова, каквото си го представяме. Ако беше, Джеймс Бонд щеше да е истински мъж, който може да ходи върху движещ се влак, без да падне. Това е другото, което не трябва да пробвате. Сексът с тотално непознат е следващото. Първо, никой никога не е тотално непознат. Много скоро ще откриете, че все някой от вашите приятели – близки и далечни – го знае, познава, виждал го е, пил е с него. Докато се усетите ще знаете всичко за битовия му живот и магията ще се е изпарила. Винаги съществува и рискът от желание за запознанство от другата страна, ако не и от ваша. Както и нормалните желания за разговор, гушкане и оставане за през нощта, след която ще се събудите с ясната мисъл, че нямате четка за зъби и не знаете къде се намирате.

Секс с приятел. Лятото си е развратно. То крие в себе си лъжовната фантазия, че може да правите всичко и някак ще ви се размине. Така че, защо не именно това лято да не „праснете“ любимата си приятелка/приятел, по които сте точили лиги в 10 клас, примерно. Не го правете. Лятото свършва, но проблемите от вашето свършване си стоят и се носят с вас като капсула във времето. Не, животът не е романтична комедия, в която вие откривате, че всъщост човека, който познавате от години е избраният. Но пък случайното забременяване, болестите и о, боже, тоталното неудобство после, са си съвсем истински.

Сексът и къмпингът. Къмпингуването е придобило ново измерение на супер куул преживяване сред българските палуващи и летуващи млади хора. Да ходиш на къмпинг с познати и непознати, да пееш край огъня и да се попипвате по-късно в палатката или караваната, си е модерно измерение на летния флирт, секс и преживяване. Но сексът на къмпинг си е като секс в парка. Всички виждат, но никой не казва нищо. Защото такова, нали, човешко си е. Особено неудобство носят моментите, в които си се забил с някой, с когото си се запознал тази вечер край огъня. Сексът в палатка е още по-неприятен от секса в каравана. Плътните стени и лъжовната изолация на металната конструкция, все пак създава илюзията, че си сам с човека и това, което правите си е само ваше. Палатката не дава тази предпоставка. Да, всичко се вижда. И да, всичко се чува. В секса, правен в палатка, участват всички къмпингуващи около вас. Те го знаят и по-лошото е, че и вие го знаете. Това съответно влияе на представянето и на самото преживяване. Защото, нека не се лъжем, малко са хората, които реално искат да правят секс на публично място, докато усещат, че други любопитно гледат. Другите пък са като хора, пуснали си Big Brother по погрешка. Хем им е неудобно, че го гледат, хем не могат да откъснат очи. Шумът и клатенето в караваната може и да заблуди някой, че играете шах, но това, което се случва в палатката – не.

 
 
Коментарите са изключени