shareit

Какво работят в Министерство на Щастието

| от Спонсорирано съдържание |

„Да пием за едно прекалено прекрасно лято!“ Този графити-надпис в розово и златисто изрисува усмивки по лицата на четиримата приятели, известни като the cool company, докато влизаха във внушителна сграда на Министерство на Щастието.

България изглеждаше наистина различна откакто тази нова институция започна да произвежда парти атмосфера с индустриален ритъм. Сивотата бе заменена от свежест, лекотата надви „тегавенята“, безброй щастливци танцуваха, пееха, пиеха и пишеха първите закони на доброто прекарване. Член Първи от новия закон на Купона уреждаше ръководната роля на Партито в обществото.

По коридорите на Министерство на Щастието препускаха весели приятелски компании, заредени за приключения с най-ценната съставка на веселието – Bubbles Party Wine Cooler.

Bubbles Party са газирани напитки на винена основа с плодови аромати: розова Сира с вкус на малина и златист Мускат с вкус на праскова.

Те са важна част от новия проект на Министерство на Щастието, а именно: превръщането на лятото в едно прекрасно приключение. Проект, в който демокрацията достига своя връх и всички сте поканени да се включите.

618x443

До 12 август може да участвате в игра с награди като снимате летните си преживявания с участието на Bubbles Party Wine Cooler и ги споделите в коментар тук с хаштаг #BeCool с #BubblesParty.

Наградите са: Конен преход, Бъги приключение за двама, Разходка с пиратски кораб за двама, Escape стая за 5 човека, Водолазна разходка за двама, Офроуд джип за двама, Катамаран на язовир Искър, АТВ приключение в полите на Витоша, Уикенд в глинената къща, Ендуро приключение, Seabreacher, Полет с парапланер плюс видео.

Планирайте своите летни снимки с участието на Bubbles Party и помислете какви пейзажи и гледки ще получат комплимент. А докато вие се снимате, в Министерство на Щастието вече подготвят нови партиди с парти проекти.

Това е вашето приключение и то тепърва започва!

 
 
Коментарите са изключени