shareit

Какво да слушаме: Онлайн суинг афера с Васил Петров

| от |

Неделя вечер, червено вино и Синатра на топло – няма нищо по-хубаво от визуализацията на тази потенциална възможност. Особено когато можете да слушате нещо на великия Франк изсвирено специално за вас. Нещо като тотал рикуест за отличници или по-скоро за феновете на истински хубавата музика. А какво по-добро, ако тя може да изпълнена от „българския Франк Синатра” – Васил Петров?

Всъщност това е един от вариантите ви, на който със сигурност ще се посветят феновете на истинската класика в джаз стандартите. И то от удобния фотьоил пред телевизора. Защото за първи път в България концертът ще бъде излъчен онлайн, като зрителите ще могат да разговарят със самия Васил Петров и талантливия пианист Ангел Заберски – младши.

До романтичната жива музика ще имате достъп онлайн през виртуална концертна зала в студиото на Perfect Records. Само трябва да разполагате със свободно време, лаптоп, таблет, смартфон или компютър на 24 Януари от 21:00 ч.

Концертът ще се снима и излъчи в реално време с 4 HD камери (+Newtek Tricaster), но няма да бъде записван и архивиран. Така че да чуете великолепния глас на Петров под акомпанимента на най-елитния бутиков роял – Bösendorfer модел Marquis 200 на стойност от 400 000лв си е наистина уникален случай. Със сигурност любителите на класическата музика ще оценят възможността да чуят виенския роял от лимитирана серия, отличаващ се освен със забележителния си външен вид и с мощен басов регистър, широка динамична амплитуда и перфектната механика.
_MG_1030 (1)

Платформата позволява на фенове и хора на изкуството да станат част от шоуто и да си пожелаят да чуят нещо специално, да поздравят любимите си хора и най-вече да поговорят с двама невероятни музиканти.

Билетите за концерта се закупуват онлайн, а изживяването си е подобаваща загрявка за края на месеца, когато започва турнето „100 години Синатра“, което ще започне от Пловдив.

 
 
Коментарите са изключени