shareit

Какъв ще е следващият филм на Куентин Тарантино?

| от chronicle.bg |

Със самоналоженото си пенсиониране Куентин Тарантино се оттегля от занаята след още 2 филма. Той обаче има 3 проекта, от които да избира. Oще един филм за каране (след „Death Proof“ от 2007 година), филм за гангстери от 30-те години и хорър като „The Exorcist“. И трите изглеждат точно като за Тарантино, а вече е известно и кой ще е следващият му филм.

Режисьорът ще снима извращенията на Чарлс Менсън.

Все още нямаме заглавие, а Тарантино все още редактира сценария. Знаем обаче, че историята, ако не цялата то поне голяма част от нея, ще бъде за убийството на Шарън Тейт. Като съпруга на режисьора Роман Полански, убийството й е особено скандално. По това време тя също така е и бременна.

Дженифър Лорънс е сриозно предложение за ролята на Тейт. Брад Пит също може да участва – ако вземем играта му в „12 Monkeys“ и я позавъртим малко, става идеален Чарлс Менсън. Той за момента има „War Machine“ по Netflix и „Ad Astra“, а Дженифър – „Red Sparrow“, които излиза през ноември, и „X-Men: Dark Phoenix“, които също излиза през ноември, но 2018.

Филмът изглежда,  че ще е готов за гледане някъде към средата-края на 2019 година, като е по-вероятно да е към края, защото The Weinstein Company със сигурност ще гледат преди това да оберат къде-що има награди с него.

Куентин Тарантино ще снима първият филм по истински случай в кариерата си. Това е добре не само защото е нов жанр за режисьора, а защото е и сериозна заявка филмът да бъде най-кървавият и страшен досега за него.

 

 
 
Коментарите са изключени